Støvlecountry - Hawkeye and Hoe

Hawkeye and Hoe er et nyt country band der stormer henover den danske prærie. Bandet blev dannet af Justin i sommeren 2005 med den fælles begejstring for Dolly Parton som udgangspunkt. De fik hurtigt samlet et band af dygtige konservatorieuddannede musikere der alle havde en forkærlighed for country musik og bandet var en realitet.

Hawkeye and Hoe spiller country med musikken i centrum. Justins fantastiske stemme bakket smukt op af tostemmigt kor og den helt rigtige sound med dobro og steel guitar giver en
100 % autentisk oplevelse der vil varme et rigtigt country hjerte og blive husket hele vejen hjem i pickup trucken (hvis du ikke er på hest).

I første sæt spiller Hawkeye and Hoe akustisk Blue Grass musik med udgangspunkt i Dolly Parton, Alison Krauss + Union Station og Dixie Chicks. Lydstyrken vil være forholdsvis lav men energien vil være høj. Glæd dig til hits som Jolene, 9 – 5 og Applejack.

I andet sæt vil der blive skruet lidt op for både volumen og energien. Musikken er i andet sæt inspireret af Gretchen Wilson, Faith Hill, Deana Carter og Martina McBride og har et mere elektrisk udtryk og kan bedst betegnes som ”New Country”.

Spænd pistolbæltet, puds cowboystøvlerne og sherif stjernen og sæt cowboyhatten på skrå! For der er lagt op til en aften med risiko for halm i støvlerne og Bourbon i hånden, når Hawkeye and Hoe spiller op.